Innvationsgalan som innoverade

Utmaning
Innovationstävlingen The Brewhouse Award brukar krönas av en galakväll i Brewhouse arena i Göteborg. Men när covid 19 satte stopp för större samlingar av folk blev galan digital.

Men hur skapar man en digital gala som känns lika uppslupen som de tidigare galorna?

Kund
Brewhouse

Uppdrag
Upplevelsedesign, Websändning

Med hjälp av en rejäl dos upplevelsedesign och den genomgående inställningen ”inte istället för utan bättre än” skapades en galakväll i Zoom, långt ifrån den allt för vanliga platta känslan på digitalmöte. För handen på hjärtat, är inte livet alldeles för kort för fler trista digitalmöten?

Istället skapade vi engagerat mingel, kuvertöppningar och interaktion mellan deltagarna i en inramning av professionell tv-sändning, trots att deltagarna fanns i sina hem.

”Att ställa in galan hade varit så lätt, men med Christers driv och självklara ’det är klart det går’-inställning blev det här en riktigt bra och kul kväll, både för våra tävlande och alla gästerna.”

– Jonathan Larsson, projektledare The Brewhouse Award

Vill du att vi designar engagerande digitala event för dig också?

Vi har producerat en lång rad digitala event – allt från möten till workshopar och galor – där vi alltid fokuserat på att skapa bra och engagerande upplevelser för deltagarna.