Vi hjälper världens bästa cyklister hitta fokus

Utmaning
Få sporter är så krävande och komplexa som cykelsporten. I slutändan står bara en vinnare överst på prispallen, men utan ett välfungerande team är det omöjligt att nå hela vägen dit.

Så hur kan vi hjälpa några av världens bästa proffscyklister att hitta de viktiga lärdomarna som ger den avgörande skillnaden framåt och samtidigt stärka teamet?

Kund
Mitchelton-Scott Pro Cycling Team

Uppdrag
Teamutveckling, Team Campfire

På plats under teamets säsongsavslutningsläger i Italien faciliterade vi en serie Team Campfire-sessions för australiensiska Mitchelton-Scott Women’s Pro Cycling Team – ett av världens bästa proffscykelteam, med bland annat världsmästarinnan Annemiek van Vleuten och australiensiska mästarinnan Amanda Spratt.

Med vår Team Campfire hittade cyklisterna tillsammans lärdomar från den gångna säsongen som blev viktiga framgångsfaktorer för den kommande säsongen.

”This was an invaluable series of sessions that really helped the team find even stronger trust in each other going forward”

– Martin Vestby, Sport Director

Foto: Anton Vos

Vill du att vi utvecklar ditt team också?

Oavsett om ni är världens bästa cykelteam eller ett fantastiskt kreativt team så har vi workshopar och metoder som hjälper er prestera ännu bättre tillsammans.