Vi hjälper team att växa och lösa komplexa utmaningar tillsammans

Vi drivs av att skapa bestående förändring hos individer, team och organisationer genom att skapa energigivande möten mellan människor som resulterar i kreativa lösningar och en innovativ kultur. Vi älskar bra processer, vi står aldrig still, vi tänker långsiktigt och tror på starka partnerskap med våra kunder och samarbetspartners.

Tillsammans med vårt nätverk och samarbetspartners kan vi hjälpa organisationer och företag att både upptäcka sin nästa stora idé och att realisera den.

Men viktigast av allt. Vi tror att människor förtjänar ett bättre sätt att arbeta på. Det ska vara engagerat och kul, då uppstår magi och innovation.

Christer Hedberg  |  collaboration designer

Christer är en facilitator med 20 års erfarenhet av att leda team i kreativitet och förändring. Drivs av att hjälpa företag och team att lösa komplexa kreativa problem och innovation med hjälp av engagerande workshopar och designsprintar.

Några av organisationerna Christer samarbetat med: Hyper Island, Berghs, Volvo Cars, Göteborgs Stad, Volvo Trucks, Husqvarna, Göteborgs Symfoniker, Volvo Construction Equipment, Unionen och Mitchelton Scott Pro Cycling Team.

Anna-Maria Ölander  |  collaboration designer

Anna-Maria är en facilitator med 20 års erfarenhet av ledarskap och att driva projekt, allt från digitalt till analogt. Drivs av att skapa och få saker och ting att hända tillsammans med människor.

Anna-Maria är en målfokuserad, engagerande och inspirerande problemlösare.

Några av kunderna Anna-Maria samarbetat med: Ikano, TylöHelo, Nelly, Volvo Trucks, UD Trucks, Volvo Cars, Göteborg Energi, Softube, Wallenstam, Runelandhs, Tingstad, Autodesk, Pelly och Haglöfs.

Vi står aldrig still

Den som står still går egentligen bakåt. Därför är det livsavgörande för oss att aldrig stå still utan hela tiden utvecklas.

Våra versioner är vårt sätt att hela tiden utmana oss själva att ständigt utvecklas och samtidigt vara i synk med varandra kring var vi befinner oss just nu och vart vi är på väg.

Just nu är vi &friends 2.0. Men snart uppdaterar vi oss själva igen. Här kan du läsa mer om vad vi börjat och slutat göra i varje version, och vad vi lärde oss av det.

Några av vännerna i vårt nätverk

Thomas Reibke  |  facilitator

Thomas har arbetat med team och ledare i en rad Fortune 500-företag runt om i världen för att stärka deras innovativa kapacitet och leda förändringsprocesser.

Thomas är baserad i Köpenhamn där han driver företaget Below The Surface.

Jenny Theolin  |  learning designer

Jenny är en erfaren designer och utbildare som skapar utbildningsupplevelser för individer, skolor och företag inom områden som teknik, design thinking, kommunikation, kultur, innovation och entreprenörskap.

Jenny är baserad i Stockholm och är grundare av Studio Theolin.

Jesper Nord  |  ux designer

Jesper är en erfaren UX-designer och en riktigt jäkla rockstjärna när det kommer till prototyp-skapande.

Jolanda Toivola  |  copywriter

Jolanda är en ovanligt nyfiken copywriter som älskar att snida röster med ett liv i sig. Röster som bygger en beslutsamhet och lockar fram skrattet. Röster som rätar på ryggar och ger ett studs i steget. Hon är kreatören som tar avstamp i syftet och har de senaste åren hjälpt flera bolag med att stärka deras Employer Brands.

Qmatic

Det är klart vi skall arbeta tillsammans!

Vi hjälper dig lösa dina problem på jobbet samtidigt som du har kul under tiden. Det gäller att hitta energin i allt man gör!